Brown Pigeon Meat - from Blue Pigeon sponsor Phillipines Neykarapatti
TAIWANESE GARLIC FRIED CHICKEN
RIVER SIDE STREET BAR FOOD
ANANDHA BUS STATION
New to the Titanic and My Dad was in search of Chicken for me..
After a few years of Chilli Chicken Cubes,I was introduced to the Leg Piece.
This Bar in the River Side Street needs Side Dish.
One such Introduced side dish was Garlic Chicken Thighs.
An wholesome Chicken Thigh almost like a Turkey thigh weighing about more than 1/4 of the Kilogram.
Very CRISPY JUICY FLESHY inside with ROASTED GARLIC AND CURRY LEAVES outside.
The taste of flesh was Tasteless.Onion sliced sides.
My mom used to make Tasty Dhall recipes like
துவரம் பருப்பு குழம்பு with முருங்கைக்காய்
Or
முள்ளங்கி
தரணி கொட்டை குழம்பு with புளி and extra கொட்டை
மொச்சை கொட்டை கார குழம்பு
வறுத்த பாசி பருப்பு குழம்பு with மல்லி இலை
உருளை கிழங்கு பீட்ரூட் கார குழம்பு
கத்திரிக்காய் பஜ்ஜி
தக்காளி பஜ்ஜி
எண்ணெய் கத்திரிக்காய்